Posted By On 11 Nov 2014

Nos, a téli esküvők…elbűvölőek,felejthetetlenek, meseszépek és nem utolsó sorban varázslatosak!

De, miért is idegenkednek mégis tőle az emberek? A hideg miatt? Talán…A hó miatt? Nem, hiszen semmilyen nyári kép nem vetekedhet egy havas tájjal! Bár, sajnos, igen, az a hófehér hó nem mindig hófehér, de nyáron sem mindig süt a nap. És, ez vitathatatlan :)

winter-wedding-2

Egy téli esküvőről rögtön a piros és a fehér színek jutnak eszünkbe, amik valóban jellemzik ezt az időszakot, de azért többféle szín variáció közül is tudunk válogatni.Téli esküvői asztal dekorációAz arany kombinálható pirossal, pezsgő színnel, fehérrel, de akár ezüsttel is; mindenféleképpen rendkívül elegáns hatást érhetünk el.Elegant Table Set In Soft Creme For Wedding Or Event Party.

De, azért, ne feledkezzünk meg a kék csodálatos jeges árnyalatáról, amitől egy kicsit Jégkirálynőnek is érezhetjük magunkat.

winter-wedding-in-blue2

A gyerek lelkületűeknek is tartogat a tél örömöket, hiszen egy kis nyalókával, csíkos mintákkal, mézeskalácsokkal, rénszarvasokkal, kötött sálakkal, jégkorcsolyával máris egy olyan világba csöppenünk, ahol elmosódnak a határok valóság és a fantáziavilág között…

red-white-winter-wedding-inspirationLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *