Posted By On 16 Feb 2015

Tavasz

“A tavasz nem csak önmagában szép, nem csak önmagáért szereted. (…) A tavaszban ugyanis már ott van a nyár ígérete. A ragyogó napsütésé, a melegé, az életé. Még nincs nyár, de már tudod, hogy jön, hogy az következik. Így a boldog várakozás ideje is a tavasz. És így kétszeresen szép. De van egy még szebb tavasz. Ami a szívedben, a lelkedben ébred. És ez a tavasz a legszebb, a legfontosabb. Mert ha a szívedben, a lelkedben tavasz él, akkor az ablakon túl lehet tél, lehet vihar, lehet bármi… ha kinézel, te csak virágzó magnóliát, nyíló virágokat, repdeső katicákat, csörgedező patakot látsz. Mert a lelkedből látod. A tavaszt. Szíved tavaszát. ” (Csitáry-Hock Tamás)

De, mit is jelent Nekünk, Menyasszonyoknak? MINDENT; a színpaletta összes színét, a minták és formák kifogyhatatlan tárházát, újjászületést, vidámságot, virágok kavalkádját, egyszóval, aki ebben az évszakban házasodik, szinte bármit megvalósíthat, aminek, csak a képzelete szabhat határt.

Néhány virág, amik közül ilyenkor tudsz válogatni: nárcisz, jácint, ibolya, liliom, tulipán, kankalin, kikerics, frézia, szellőrózsa, és a pünkösdi rózsa.

Anna Menyasszonyi csokra

Mi a közös ezekben a színekben? Citromsárga, púder rózsaszín, türkiz kék, zöld, fehér, lila, korall, barack, menta, aqua kék. Mindegyik tökéletes színvilága lehet egy tavaszi dekorációnak. Így hát, bátran használjuk őket és ne csak önállóan, hanem akár keverve, tarkán, hiszen, tavasszal mindent szabad!

Rózsaszín menyasszonyi csokor


Őszi menyasszonyi csokor

Színes menyasszonyi csokor

És, a kiegészítők, amiket gondolkodás nélkül bevethetsz; rügyező faágak, virágos díszek, színes cukorkák, szalagok, vödör, létra, ládika, bicikli, piknikes kosár, locsoló kanna, szirmok, levendula, lámpások, kosárkák; én, megmondtam, MINDENT szabad a tavaszi esküvő :)

http://memorablewedding.blogspot.ca/2014/02/garden-wedding-ideas-perfect-theme-for.html?m=1


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *